Πολιτική Μεταφορών

Η αποστολή γίνεται με δικά μας οχήματα εντός της περιοχής της Αττικής και ως εκ τούτου τα εμπορεύματα μεταφέρονται από έμπειρο προσωπικό και παραδίδονται στον πελάτη σε άριστη κατάσταση.

Υπάρχουν διαφορετικές χρεώσεις ανα περιοχή (Αττική, Θεσσαλονίκη, ηπειρωτική & νησιωτική Ελλάδα). Επίσης υπάρχει διαφορετική χρέωση αναλόγος το προϊόν που έχει επιλεγεί.

Σε περίπτωση που θέλετε να χρησιμοποιήσετε δική σας μεταφορική εταιρία, μπορούμε να μεταφέρουμε δωρεάν τα προϊόντα έως τη μεταφορική που θα μας υποδείξετε (εντός Αθήνας).

Μπορείτε να παραλαμβάνετε τις παραγγελίες σας από την αποθήκη μας χωρίς καμία επιβάρυνση. Στη περίπτωση αυτή θα πρέπει ο πελάτης να βεβαιωθεί κατόπιν επικοινωνίας για την ακριβή ημερομηνία παραλαβής.

Για τα εμπορεύματα με μεγάλο βάρος π.χ αντλίες θερμότητας, ηλιακά συστήματα, καλοριφέρ (σε περίπτωση που θέλετε να αγοράσετε πολλά μαζί) κ.λ.π., σας προτείνουμε να επικοινωνήσετε μαζί μας ώστε να πληροφορηθήτε για τα ακριβή μεταφορικά. Τα προϊόντα αυτού του είδους παραδίδονται σε ισόγειο χώρο. Ο οδηγός μας έχει την δυνατότητα να οδηγήσει στον χώρο που θα του υποδείξετε αν δεν υπάρχουν εμπόδια.